Maatregelen Coronavirus
Bekijk hier onze 94 beschikbare voertuigenFord Gerritse Hendriks

In het stroomgebied van de Rijn, Waal en de Maas is Ford Gerritse Hendriks een begrip.

Door de samenvoeging van twee familiebedrijven M.C. Gerritse Personenwagens en Autobedrijf Hendriks verlenen wij onze diensten vanuit Tiel, Oss en Zaltbommel. Een zeer ervaren team aan medewerkers staat voor je klaar om je te helpen bij de aankoop van een auto of het onderhouden van je huidige auto. Gerritse Hendriks is daarnaast Vignale dealer en Transit Centrum dealer.


Bekijk onze aanbiedingenNieuwe auto'sOccasions
 • Onze werkplaats
 • Onze werkplaats

  Om jouw Ford in topconditie te houden, is van tijd tot tijd onderhoud of een reparatie nodig. Wij zijn in beide gevallen het aangewezen adres. Je kan altijd bij ons terecht voor onderhoud, APK of een reparatie aan jouw Ford. Je kan ook bij ons terecht met andere merken.

  ServiceWerkplaatsafspraak maken


 • ford auto kopen met accessoires en/of onderhoud laten doen
 • Klantenwaardering is onze drive

  Onze medewerkers zetten zich al decennia in om jou op en top van dienst te zijn. Hiervoor zijn we al meermaals beloond met de Ford Chairman’s Award. Een waardering van onze klanten op het gebied van klanttevredenheid.

  De positieve reviews bevestigen ons dat de persoonlijke benadering richting onze klanten gewaardeerd wordt. Dit stimuleert ons dagelijks om onze dienstverlening te blijven optimaliseren.

  Wil jij ook deel uit maken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

  Neem contact op • Facebook beoordeling


  "Hey Milan, afgelopen week gebeld door BP tankpassen, waarom we zoveel minder tankten? Of er iets aan de hand was?
  Nee 4 nieuwe Ford Connects.......... echt waar gebeurt! :D
  Erg blij met onze nieuwe Ford Connect euro6, voor ons de beste en zuinigste keuze! (zelfs met aanhangers)
  "
  - Babs (via messenger)

  Bekijk Beoordelingen
 • Google beoordelingen


  "Garagebedrijf waar je in een prettige en vriendelijke ambiance adequaat en vakkundig wordt geholpen. Heel klantgericht en flexibel, zodat ik op de uitvoering van de onderhoudsbeurt kon wachten. Intussen een kop koffie en enkele belangrijke tips van de verkoopadviseur met betrekking tot de voorgenomen inruil over een half jaar."
  - Frans

  Bekijk Beoordelingen
 • Customer Viewpoint


  "Een uitmuntend garagebedrijf met bij de klant betrokken teamleden, uitstekende professionals van bedrijfsleider tot monteur. Op deze wijze is het een groot goed én plezier om Ford te rijden."
  - Frans D.

  Bekijk Beoordelingen


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures