Over Ford Dealer Gerritse-Hendriks

Ford Gerritse Tiel is sinds 1981 Officieel Ford Dealer voor Tiel en omgeving. H.C. Gerritse en M.C. Gerritse jr. zijn de huidige directeuren van M.C. Gerritse Personenwagens B.V. Zij vertegenwoordigen de tweede generatie Gerritse in het familiebedrijf. Zij hebben in de voetsporen van hun vader en moeder het moderne en kwalitatief hoogstaande bedrijf gemaakt dat het vandaag de dag is. In ons multifunctionele complex aan de Edisonstraat 1 zijn alle diensten onder één dak samengebracht en worden innoverende concepten doorgevoerd. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant willen wij een volwaardige partner in mobiliteit zijn, een partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid. Kom langs bij ons in Tiel.

Ford Hendriks Oss is sinds 6 april 1927 Officieel Ford Dealer voor Oss en omgeving. Nick Hermes is sinds 2015 de huidige bedrijfsleider van Hendriks Oss. Hij vertegenwoordigt na twee generaties Hendriks het bedrijf, en maakt in de voetsporen van familie Hendriks het moderne en kwalitatief hoogstaande bedrijf dat het vandaag de dag is. Kom langs bij ons in Oss.

Ford Hendriks Zaltbommel is al meer dan 35 jaar Officieel Ford Dealer en een begrip in Zaltbommel en omgeving. Gestart onder de naam Blijenberg en gerund door de familie Blijenberg tot 1999. Daarna kwam Auto Blijenberg onder de hoede van Autobedrijf Hendriks waarna ook de naamsverandering heeft plaats gevonden. De locatie Zaltbommel is een kleine, sfeervolle vestiging met aandacht voor "de persoon". Kom langs bij ons in Zaltbommel.

Prijzen

Behaalde prijzen zoals 1e, 2e en 3e plaats in de Chairman´s Award uitreiking, 1e prijs Focus introductie, Gold Member Henry Ford Club, enkele Golden Eagle verkoopmedewerkers, zijn een bevestiging van een steeds weer actief en succesvol dealerbeleid.

Bekijk onze voorraadBoek een afspraak