Maatregelen Coronavirus

Ford Options

Hoe werkt het?

Ford Options werkt zo. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig.

Met Ford Options los je dus alleen af wat je gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en de  kilometrage beïnvloedt je zelf het maandbedrag. Aan het eind heb je de keus uit drie opties. Volop keuzevrijheid dus.

Ford inruilen voor een nieuwe

Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat je de 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijd je weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is jouw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan krijg je het verschil van ons terug. Dat bedrag kan je dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op jouw volgende auto.

De Ford teruggeven

Je hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van de auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijf je nooit achter met een restschuld als de waarde van jouw auto onverwacht is gedaald. Je geeft de auto simpelweg terug aan Ford en bent van al je verplichtingen af.

De Ford houden

Wil je gewoon in de vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat je ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kan je in één keer doen maar als je wilt ook weer in maandelijkse termijnen.

Voordelen

De voordelen van Options op een rij:

  • Je kiest zelf het model en de opties
  • Je hebt één persoonlijk aanspreekpunt; de Ford dealer
  • De auto wordt op jouw naam geregistreerd
  • Met Ford Options kies je voor een formule van korte duur; 2 of 3 jaar.
  • Je geniet steeds van het allernieuwste op het gebied van technologie, comfort, veiligheid en brandstofverbruik
  • Bij afloop van de Ford Options-overeenkomst kies je zelf of je de Ford inruilt voor een nieuwe, teruggeeft of houdt
  • Door om de twee of drie jaar in een nieuwe Ford te stappen beperk je de onderhoudskosten tot een minimum
  • De eerste twee jaar profiteer je van de Ford fabrieksgarantie
  • Door de Toekomstig Gegarandeerde Minimum Restwaarde ben je met Ford Options altijd beschermt tegen eventueel waardeverlies van jouw auto.

Meer informatie of een offerte?

Uw Ford dealer ontvangt u graag om u te informeren over de financieringen van Ford Credit.

ContactformulierOnze locatie(s)Financieringstool

BNP Paribas Personal Finance B.V. (handelend onder de naam Ford Credit en ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12015032) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina.

NieuwsAlgemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures