Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee u uw Ford kunt personaliseren. Ford Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. Caravan of aanhanger trekken? Of gaat u een weekendje weg en de fiets gaat mee? Ford accessoires heeft voor u de oplossing. Zo hebben wij voor onze Ford voertuigen verschillende soorten trekhaken die u kunt toevoegen aan uw Ford. Er is een keuze tussen een wegklapbare, afneembare en een vaste trekhaak. 

Daarnaast biedt Ford ook verschillende accessoires om uw vervoersmogelijkheden te vergroten. Er zijn verschillende soorten dakdragers die u kunnen helpen bij het vervoeren van een grote voorraad aan spullen. Of u nu een fiets, dakkoffer of een kajak wilt vervoeren, Ford heeft voor u de juiste accessoires. Kijk voor meer informatie op www.ford-accessoires.nl.

Wilt u meer informatie over wat Ford voor u kan betekenen als het gaat om accessoires? Neemt u gerust contact met uw dealer of maak een afspraak.

Bescherming & Veiligheid Velgen & Banden Transport Parkeersensoren