Schoon op weg

Was je auto bij Gerritse Hendr

29-3-2019

Een schone auto is niet alleen mooi om te zien, het heeft ook nog andere voordelen. Zo zorgt het voor een stuk veiligheid. Niet alleen de ruiten, maar de hele auto speelt daar een rol in. Dat regelmatig reinigen van de autoruiten zorgt voor een beter zicht, is voor iedereen logisch. Vergeet daarbij niet de binnenkant mee te nemen. Door aanslag duurt het langer om condensvorming op te lossen. En bij een zonnetje of tegemoetkomend verkeer in het donker kan deze aanslag het zicht belemmeren.

Verlichting en zichtbaarheid

Zonder een laagje vuil is ook de lichtopbrengst van de autoverlichting beter. Zo worden wegen in het donker beter verlicht en is jouw auto ook beter zichtbaar voor overige weggebruikers. Een schone auto glanst meer en ook dat beïnvloed de zichtbaarheid op de weg positief.

Voorkom vroegtijdige slijtage

Regelmatig de auto wassen verminderd ook slijtage. De meest voor de hand liggende slijtage is die van strepen trekkende ruitenwisserbladen. Vergeet ook niet dat vuil, en met name vogelpoep, de lak kan beschadigen. Opgehoopte bladeren en zand kunnen weer voor hele andere problemen zorgen.

Is je auto aan een opfrisbeurt toe?  Alle Gerritse Hendriks vestigingen beschikken over een autowasplaats. Wassen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag tijdens onze reguliere openingstijden.


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen