Ook in deze lockdown houden wij je mobiel.

15-12-2020

Nederland zit op slot maar Gerritse Hendriks is open om jou mobiel te houden. Dat betekent dat onze vestigingen open zijn voor verkoop en service. Uiteraard met de nodige aanpassingen en voorwaarden die de overheid heeft gesteld.

Onze vestigingen zijn openbare ruimtes en daarvoor geld een mondkapjesplicht. Ook vragen wij je de anderhalve meter in acht te nemen. Neem in geval van ziekte contact met ons op om een nieuwe afspraak te maken. Uit veiligheidsoverweging heeft contactloos betalen de voorkeur.

Showroom

Onze showroom is vanaf 3 maart 2021 alleen op afspraak te bezoeken. Het is fijn dat we ook die dienstverlening weer wat persoonlijker kunnen maken. Aan een bezoek zijn wel wat voorwaarden gesteld door de overheid.

  • Een afspraak is eenvoudig te maken door ons te bellen of via een e-mail.
  • Tussen het maken van de afspraak en het bezoek moet minimaal 4 uur zitten.
  • Na het maken van de afspraak sturen wij een bevestiging met daarin de tijd en locatie.
  • We mogen maar 1 persoon per afspraak ontvangen.(uitgezonderd kinderen onder de 12 jaar)

Onze verkopers planen ruim de tijd voor je zodat je in alle rust kan komen kijken, proefrijden, kopen of je nieuwe auto in ontvangst kan nemen.

Service

Onze werkplaats is geopend voor de gebruikelijke zaken zoals onderhoud, reparatie, APK en banden.  Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via de gebruikelijke kanalen, telefoon, klantensite of onze online werkplaatsplanner. Zijn er problemen met je auto, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vestigingen zijn openbare ruimtes en daarvoor geld een mondkapjesplicht. Ook vragen wij je de anderhalve meter in acht te nemen. Neem in geval van ziekte contact met ons op voor een nieuwe afspraak.

Door deze maatregelingen zijn onze vestigingen op zaterdag beperkt open voor alle activiteiten.

Ons team zorgt er, ook in deze moeilijke tijden, voor dat je mobiel blijft. Zo kan jij zorgeloos op weg mocht dit nodig zijn.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte de komende weken en verwelkomen je graag, op afspraak, in onze vestigingen.

Team Gerritse Hendriks

Maak een showroomafspraakBoek een werkplaatsafspraak Boek een proefrit

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen