Gerritse Hendriks heeft de Ford Chairman’s Award 2020!

15-2-2021

Deze klantwaardering voor onze dienstverlening is speciaal. In een ongewoon jaar als 2020, hebben we onze klanten niet kunnen bedienen zoals we dat graag zouden willen. Persoonlijk contact is niet altijd mogelijk geweest. En het is zoeken naar mogelijkheden om iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen. Dat onze inspanningen gewaardeerd worden blijkt uit deze mooie klantentevredenheid award.

 

Wij bedanken iedereen die ons in deze lastige tijden heeft gevonden voor de aankoop van een auto of gebruik heeft gemaakt van onze serviceverlening. Het team van Gerritse Hendriks blijft zich volledig inzetten voor een fijne klantbeleving. Ook al is dat soms op afstand, we zorgen dat het persoonlijk blijft.

 

Voor de komende tijd wensen we iedereen veel sterkte. Pas goed op elkaar en voor zover dat mag en kan, tot ziens op onze vestigingen.

 

Het team van

Gerritse Hendriks

 

De Chairman ´s Award beloont de best presterende dealers op het gebied van klanttevredenheid en verkoopresultaten. Gerritse Hendriks ontvangst deze prijs voor de 8e keer.


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen