Vestiging Tiel 25 jaar BOVAG lid

12-5-2022

M.C. Gerritse Personenwagens in Tiel viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het dealerbedrijf is maar liefst 25 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van René Lamers, Accountadviseur Bovag ontving vestigingsmanager Carlo Koning een speciale oorkonde.

Al decennialang staat M.C. Gerritse Personenwagens bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, M.C. Gerritse Personenwagens biedt dat bij uitstek. En is daarom al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Kernwaarden

Niet alleen de vestiging in Tiel, maar ook de Autobedrijf Hendriks vestigingen in Oss en Zaltbommel staan voor deze kernwaarden. De klanttevredenheid, de reacties van klanten en het diverse malen mogen ontvangen van de Ford Chairman’s geven aan dat Gerritse Hendriks zich hiervoor blijft inzetten.

Sinds 1930

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen