Zaltbommel gaat deuren sluiten

wij blijven service verlenen

12-5-2022

De laatste jaren verandert er veel in het merkdealerlandschap. Ook bij Ford zal het dealernetwerk er de komende jaren anders uit gaan zien. De directie van Gerritse Hendriks heeft gekeken hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Daarop is besloten om de bedrijfsactiviteiten over te brengen naar onze vestigingen in Tiel en Oss. Daarmee zal de vestiging in Zaltbommel per 1 juni 2022 de deuren sluiten.

Het is geen beslissing die we licht nemen. In 1976 begonnen we als Ford dealer voor de regio Zaltbommel onder de naam Auto Blijenberg Zaltbommel. Een echt familiebedrijf. Na overname door Autobedrijf Hendriks maakt de vestiging sinds 2008 onderdeel uit van M.C. Gerritse en is het nog steeds een echt familiebedrijf.

Hoe houden wij u mobiel.

Het stoppen van onze activiteiten in Zaltbommel heeft ook gevolgen voor onze klanten. De verkoop en service activiteiten zullen vanaf 1 juni worden overgenomen door de vestigingen in Tiel en Oss. Uiteraard met de Ford service zoals u van ons gewend bent.

Het vertrouwde team uit Zaltbommel, Milan, Peter en Henri zullen hun werkzaamheden voortzetten in onze vestiging in Tiel. Edwin zal zijn bedrijfswagenactiviteiten onveranderd doorzetten. Wessel heeft inmiddels de functie van serviceadviseur overgenomen in Oss. Daar werkt hij samen met Paul die eveneens een bekend gezicht geweest is in de vestiging Zaltbommel. Gijs, zal de overgang naar Tiel gaan begeleiden en daarna op korte termijn gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Klanten met auto’s in bestelling worden door ons geïnformeerd over de status van de auto en aflevering. Voor de wielsets in de seizoensopslag wordt contact opgenomen met de eigenaren over het verhuizen van de sets.

Onze Zaltbommel klanten willen wij bedanken voor het vertrouwen, de gezelligheid en loyaliteit.

We begroeten iedereen graag in een van onze vestigingen in Tiel en Oss.


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen