Ford Gerritse Hendriks Tiel, Oss en Zaltbommel

Verkoopvoorwaarden van Ford Gerritse Hendriks

Koopt u een personenauto of bedrijfswagen bij Ford Gerritse Hendriks dan zijn daar de BOVAG verkoopvoorwaarden op van toepassing. De BOVAG is een branche organisatie en tevens keurmerk voor u als klant. De BOVAG verkoopvoorwaarden vindt u op www.bovag.nl/garantie.

Het bedrag dat u voor uw auto of bedrijfswagen betaalt is opgebouwd uit een aantal delen.

Verkoopprijs

De consumentenprijzen van nieuwe personenauto’s zijn de verkoopprijzen in euro’s die Ford Nederland B.V. heeft vastgesteld. In deze prijzen zijn ook de BTW van 21% en BPM (Belasting van personenauto’s en motorrijwielen) opgenomen.

De door Ford Nederland B.V. vastgestelde consumentenprijzen voor nieuwe bedrijfswagens zijn in euro’s aangegeven. Deze consumentenprijzen zijn de verkoopprijzen zonder de BTW en BPM (Belasting van personenauto’s en motorrijwielen).

Naast de consumentenprijs betaalt u kosten voor het rijklaar maken, recycling en leges.

Kosten voor het rijklaarmaken

In de kosten rijklaar maken zijn een aantal kosten samengevoegd. Dit zijn de kosten voor het transport van de fabriek naar de vestigingen van Gerritse Hendriks in Tiel, Oss of Zaltbommel, het ontvetten en het poetsen van de personenauto’s. In de kosten zijn bovendien een volle tank brandstof, vloermatten, een set reservelampen, een noodhamer, een veiligheidshesje en een gevarendriehoek opgenomen. In onderstaand overzicht leest u de advieskosten voor het rijklaar maken vanuit Ford Nederland B.V. De definitieve kosten voor het rijklaar maken van de personenauto’s of bedrijfswagens zijn opvraagbaar bij Ford dealer Gerritse Hendriks.

Overzicht van de advieskosten voor het rijklaarmaken

PERSONENAUTO'S ADVIESKOSTEN RIJKLAAR MAKEN INCL. BTW
FORD Fiesta en Fiesta ST € 805,-
FORD B-MAX  € 835,-
FORD EcoSport € 835,-
FORD Focus en Focus ST € 835,-
FORD C-MAX & Grand C-MAX
€ 835,-
FORD Kuga € 895,-
FORD Mondeo
€ 995,-
FORD S-MAX € 995,-
FORD Galaxy € 995,-
FORD Edge € 995,-
FORD Mustang € 995,-
FORD Tourneo Courier € 865,-
FORD Tourneo Connect € 895,-

BEDRIJFSWAGENS ADVIESKOSTEN RIJKLAAR MAKEN EXCL. BTW
FORD Ranger € 775,-
FORD Courier  € 725,-
FORD Transit Connect € 755,-
FORD Transit Custom € 905,-
FORD Transit € 995,-Bijkomende kosten

Recyclingsbijdrage

Auto Recycling Nederland (ARN) zorgt ervoor dat uw auto aan het einde van zijn levensduur milieuverantwoord wordt gerecycled zodat onderdelen van uw auto worden hergebruikt. De recyclingkosten van € 45,- zijn door de overheid voorgeschreven zodat recycling door ARN mogelijk is. Voor Hybride en elektrische auto’s zijn afwijkende bedragen. Check hiervoor de prijslijst.

Leges

De kosten voor het aanvragen van het kenteken, de tenaamstelling van de auto en het overschrijvingsbewijs zijn door de overheid voor 2016 vastgesteld op € 48,91. Voor bedrijfsauto’s is dit € 48,88 exclusief BTW.

BPM

BPM is de afkorting van “Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen” en is een aanschafbelasting die op nieuwe personenauto’s en bestelauto's wordt geheven, bovenop de BTW. Deze belasting is gerelateerd aan de CO2-uitstoot van een auto. Voor personenauto's geldt dat de vermelde aanschafprijs altijd inclusief BPM is . De catalogusprijs van bedrijfswagens is exclusief BPM. Op de website van de belastingdienst (www.belastingdienst.nl) vindt u meer informatie over de voorwaarden en berekening van de verschuldigde BPM.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen