Ford SYNC 4

DE VOLGENDE GENERATIE VAN SYNC

Momenteel exclusief voor de volledig elektrische Mustang Mach-E. Ford SYNC 4A* is een communicatie- en entertainmentsysteem met cloud verbinding in je auto. Cloudverbinding geeft SYNC 4A een geavanceerdere routeplanning en spraakherkenning. De mogelijkheid om draadloos te updaten zorgt ervoor dat de auto voortdurend in ontwikkeling is. Met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuig oplaad beheer, een nieuw 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaar je een heel nieuwe wereld van connectiviteit via je auto.

NIEUWE TECHNOLOGIEËN

Nieuwe technologie - Ford SYNC 4


Met een 15,5 inch touchscreen met gesplitst scherm kun je verschillende functies tegelijkertijd weergeven en beheren. SYNC 4A heeft twee keer zoveel vermogen en verwerkingssnelheid als de vorige generatie. Het systeem kan je voorkeuren leren, automatisch aanpassen wat er wordt weergegeven en nuttige suggesties doen terwijl je rijdt.


 • Ford SYNC 4A
 • Verbonden navigatie

  SYNC 4A-navigatie is voortdurend in ontwikkeling om aan je behoeften te voldoen. Kaartgegevens in de auto worden bijgewerkt via de cloud. Cloud-gebaseerde connectiviteit zorgt voor realtime verkeersinformatie voor geavanceerdere routeplanning. Ook geeft het toegang tot aanvullende informatie, zoals de nieuwste weer updates en de handigste openbare oplaadlocaties langs je route, op basis van je huidige oplaadstatus en geschatte rijbereik.


 • stembediening
 • Draadloze updates

  Draadloze updates zorgen ervoor dat je voertuig voortdurend in ontwikkeling is. Draadloze software-upgrades verbeteren de klantervaring in de loop der tijd met nieuwe functies en verbeterde functionaliteiten. Updates zijn snel en eenvoudig, vaak op de achtergrond.


 • Ford SYNC 4A verbonden navigatie
 • Verbonden navigatie

  SYNC 4A-navigatie is voortdurend in ontwikkeling om aan je behoeften te voldoen. Kaartgegevens in de auto worden bijgewerkt via de cloud. Cloud-gebaseerde connectiviteit zorgt voor real-time verkeersinformatie voor geavanceerdere routeplanning. Ook geeft het toegang tot aanvullende informatie, zoals de nieuwste weer updates en de handigste openbare oplaadlocaties langs je route, op basis van je huidige oplaadstatus en geschatte rijbereik.


 • draadloze bediening
 • Draadloze bediening

  Via het SYNC 4A-touchscreen of door zeer eenvoudige spraakopdrachten te gebruiken, heb je toegang tot alle functies. Dankzij Apple CarPlay® en Android Auto™ kun je draadloos verbinding maken met je smartphone en via SYNC 4A toegang krijgen tot de functies ervan.


 • Ford SYNC 4A digitale gebruikershandleiding
 • Digitale gebruikers handleiding

  Je hoeft geen honderden pagina's meer te doorzoeken. Raadpleeg je digitale gebruikershandleiding, handige instructievideo's, uitgebreide informatie over voertuigfuncties en nog veel meer – allemaal beschikbaar via je SYNC 4A-touchscreen.


 • Heb je vragen over Ford SYNC 4?

  Voor vragen kan er online contact met ons opgenomen worden.

  Neem contact op


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen