Ford fietsdrager op het dak

Trekhaken
Caravan of aanhanger trekken? Of u gaat een weekendje weg en de fiest gaat mee? Met een trekhaak vergroot u de transportmogelijkheden van uw Ford! Kijk in de accessoireprijslijst wat een trekhaak voor uw Ford kost!

Ford navigatiesysteem
Wegklapbare Trekhaak
Innovatieve wegklapbare trekhaken zijn er altijd om een aanhangwagen te trekken of om fietsen te vervoeren, maar kunnen uit het zicht worden opgeborgen om de styling niet te beïnvloeden en om ongehinderd toegang tot de bagageruimte te houden.
Ford dakkoffer
Vaste trekhaak
Vaste trekhaken vormen een veilige koppeling voor de aanhangwagen en passen volledig in het elektrisch systeem van uw Ford. Ze zijn er altijd als u ze nodig heeft

Ford fietsdrager op het dak

Daktransport
Vergroot de vervoersmogelijkheden van uw Ford. Of u nu een fiets, dakkoffer of een kajak wilt vervoeren, wij hebben de juiste transport accessoire voor u!

Ford navigatiesysteem
Dakdragers
De basis voor veilig daktransport zijn de orginele dakdragers van Ford. Deze zijn volledig afsluitbaar, eenvoudig te monteren en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties
Ford dakkoffer
Dakkoffers
Vergroot eenvoudig de ladingcapaciteit van uw Ford. Ons aanbod dakboxen van hoge kwaliteit is ontworpen voor het veilig opbergen en vervoeren van een ruime variëteit aan ladingen.


Ford dakkoffer
Fietsdrager voor dak
De Thule®* FreeRide 532. Dé Fietsdrager voor op het dak. Neem uw fiets overal mee naar toe met deze universele, eenvoudig te monteren dakdrager. (geschikt voor fietsframes tot 70 mm)