Wij zijn Gerritse Hendriks. Aangenaam kennis te maken.

Gerritse Hendriks is ontstaan uit het samengaan van M.C. Gerritse Personenwagens in Tiel en Autobedrijf Hendriks in Oss. Deze samenvoeging heeft geleid tot het moderne bedrijf dat we nu kennen zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen.


Tiel

M.C. Gerritse Personenwagens is sinds 1980 Officieel Ford Dealer voor Tiel en omgeving. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij een volwaardige partner in mobiliteit. Een partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid. Deze vestiging is ook een Ford Transit Centrum dealer en speciaal ingericht op het verkopen en onderhouden van Ford Bedrijfswagens. In deze vestiging werkt vestigingsmanager Carlo Koning met zijn team in ons multifunctionele complex aan de Edisonstraat 1 in Tiel. Kom gerust eens binnen. De koffie staat klaar.


Oss

In Oss is Autobedrijf Hendriks sinds 6 april 1927 Officieel Ford dealer. Met recht een begrip in de omgeving Oss en een echt familiebedrijf. In dit moderne bedrijf heeft de tijd niet stilgestaan. Het specialisme en de kennis van onze medewerkers zorgen voor een dienstverlening die onze klanten waarderen als uitstekend. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens kunnen worden geleverd en onderhouden. De vestiging in Oss is ook aangewezen als Ford Vignale dealer. Nick Hermes, vestigingsmanager, en zijn team heten je van harte welkom op de Gotenweg 3 in Oss.


Continuïteit

Na de toevoeging van Autobedrijf Hendriks sturen Hans en Marcel Gerritse, in navolging van hun vader en moeder, de drie vestigingen aan. Met de veranderingen in autogebruik, elektrificatie en complexiteit van de hedendaagse auto zorgen zij dat alle medewerkers en de vestigingen constant meebewegen. Innoverende concepten worden omarmt zodat Gerritse Hendriks nu en in de toekomst het moderne bedrijf is dat onze klanten kennen. Uiteraard met de hoogstaande kwaliteit en service die wij blijven bieden.


Waardering

Dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog is zien we terug in de waardering van onze klanten. Zij hebben ervoor gezorgd dat de vestigingen van Gerritse Hendriks al zes keer de Ford Chairman’s award mochten ontvangen. De jarenlange relatie, die onze medewerkers hebben opgebouwd, met onze klanten zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ervaar dat zelf in onze vestigingen in Tiel of Oss. We zien je graag.

Neem contact opKom langsVolg ons op Facebook


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen