Ford Flex Finance

Let op! Geld lenen kost geld

Flex Finance

FlexFinance van Ford is zeer geschikt als je voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om jouw gebruikte auto te financieren. Je kan kiezen uit verschillende looptijden en je kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan jou!

Hoe werkt het?

Je leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kan je van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van het geleende bedrag). Zo weet je precies waar je aan toe bent. En aan het einde van het contract is de auto van jou, er vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald.

Kenmerken en Voordelen:

  • U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom
  • Comfortabel geregeld bij ons
  • Flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten

Neem contact op Onze voertuigen Financieringsvergelijker


Voorwaarden

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Wij treden op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford Credit en de Europses Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen