Ford Zakelijk

Ford Zakelijk

Optimale oplossingen voor elke mobiliteitswens

Bij Ford kan je terecht voor alle Ford zakelijke ondersteuning. Heb je voor je werk specifieke wensen en een Transit op maat nodig? Dan biedt Ford je tal van mogelijkheden voor maatwerk. Zo kan je bij ons terecht voor Ford Conversions. Daarnaast biedt Ford een uitgebreid en gevarieerd aanbod van modellen die geschikt zijn voor rijscholen en taxibedrijven. Het ideale visitekaartje voor de klant! Tenslotte is het ook mogelijk om via Ford Rent aan een voertuig te komen. Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn.

Neem contact op


 • Ford Pro™

  Ford Pro™ biedt alles wat je nodig hebt op één plaats.

  Onze missie is simpel: we willen het gebruik van je bedrijfswagens zo eenvoudig en probleemloos mogelijk maken.

  Wij bieden een complete totaaloplossing voor je commerciële wagenpark. Je hebt de flexibiliteit om die elementen van Ford Pro te kiezen die jij nodig hebt - van het vinden van de juiste voertuigen, tot een hele reeks intelligente softwareoplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigonderhoud en financieringsdiensten. Allemaal naadloos verbonden. En allemaal met het doel de inzetbaarheid van voertuigen te verhogen en de productiviteit van je bedrijf te maximaliseren. Je kan nu ook gratis gebruik maken van onze Ford Pro Telematics Essentials.

  Ford Pro Telematics Essentials


WAT DOET FORD PRO™?

Ford Pro™ is in eerste instantie een one-stop shop. Achter de schermen zijn meerdere factoren aan het werk om alles aan te sturen.

 •  
  Software

  FORD PRO™ INTELLIGENCE™

  Ford Pro™ Intelligence™ is een softwarepakket dat je gegevens en realtime inzicht biedt in alle voertuigen van je wagenpark.

  Door live onderhouds- en telematicagegevens van voertuigen om te zetten in bruikbare informatie, helpen we je de inzetbaarheid, veiligheid en beveiliging van voertuigen te verbeteren, je elektrische wagenpark te beheren en de algemene productiviteit te verhogen.

  Afhankelijk van de grootte en specifieke eisen van je wagenpark, geven verschillende smartphone-apps en softwareplatforms - waaronder Ford Telematics, Ford Telematics Essentials en FordPass Pro - je toegang tot een groeiend aanbod van belangrijke tools en abonnementen voor productiviteit en inzetbaarheid van voertuigen.
  Meer over Ford Pro Intelligence


  FORD FLEET MANAGEMENT

  Met Ford Pro™ kun jij je concentreren op je bedrijf, terwijl wij de rest voor je regelen.

  Met ons full-service wagenparkbeheer kun je je wagenpark aanschaffen, onderhouden en actief beheren.

  Ons team werkt met je samen om de meest productieve diensten voor voertuigen, onderhoud en wagenpark te bepalen. Om de maximale inzetbaarheid van voertuigen te garanderen, kunnen we het wagenpark ook actief voor je beheren.

  Deze service is beschikbaar eind 2022


 •  
  Ford Onderhoud

  FORD PRO™-ONDERHOUD

  Zet zich in om de inzetbaarheid van je voertuigen te maximaliseren, je kosten te verlagen en je productiviteit te verhogen, precies wanneer het jou uitkomt.

  Slimmere besluitvorming en snellere doorlooptijden dankzij toegewijde, gegevens gestuurde ondersteuning van onze Transit Centrum-dealers en FORD Liive-centra zorgen ervoor dat het beheer van je aangesloten Ford Bedrijfswagens zo effectief mogelijk verloopt.

  En profiteer van een scala aan gespecialiseerde diensten, zoals verlengde openingstijden, inspectie op dezelfde dag, Mobile Service, Express Service - snelle service terwijl je wacht en gemakkelijk online onderhoud boeken.
  Meer over onderhoud


 •  
  Ford Opladen

  FORD PRO™ CHARGING™-OPLOSSINGEN

  Laadoplossingen voor thuis, in het depot, en onderweg: wij hebben het allemaal.

  Van transitieplanning en infrastructuur tot het beheren van oplaadvoorzieningen als een alledaags onderdeel van je bedrijf: wij staan klaar om je te helpen bij elk aspect van het elektrificeren van je wagenpark.

  Ons Ford Pro™ Charging™-team kan je helpen te bepalen waar en hoe jouw bedrijf kan profiteren van elektrificatie.

  En dat gaat niet alleen over laden. Ford Pro™ kan ook helpen met centrale facturering, terugbetaling voor thuisgebruik, laadbeheer en andere EV-specifieke E-Telematic-tools voor wagenparken.


 •  
  Ford financiering

  FORD PRO™ FIN SIMPLE™

  Til je bedrijf naar een hoger niveau

  Ford Pro™ Financing biedt een volledige financieringservaring voor wagenparken, met een combinatie van voertuigen en diensten, en probleemloze financiële administratie.

  Het leasen en aanschaffen van je bedrijfswagens is nu eenvoudiger dan ooit, met directe toegang tot flexibele kredieten en vereenvoudigde oplossingen.


 •  
  Ford Voertuigen

  FORD PRO™ VEHICLES™

  Ford Pro™-bedrijfswagens zijn ontworpen om de productiviteit van je bedrijf te optimaliseren en zijn geïntegreerd met fysieke voorzieningen en digitale diensten, allemaal ontworpen om aan jouw specifieke bedrijfseisen te voldoen.

  Via Ford Pro™ kun je snel en eenvoudig de juiste Ford-bedrijfswagen vinden, of hem helemaal naar je eigen wensen laten samenstellen.

  Of het nu gaat om een volledig elektrisch, een benzine-, diesel- of hybride model, onze experts staan klaar om je te helpen de ideale specificaties voor jouw wagen te vinden.

  En als je meer maatwerk zoekt, kunnen we je ook adviseren bij elke stap in het ombouwproces. • WAAROM FORD PRO™?

  Laten we het jargon even links liggen! Het is allemaal prima om het te hebben over 'maatoplossingen', 'intelligente software' en 'geïntegreerde diensten' ... maar waar helpt Ford Pro™ je eigenlijk mee?


 • Stel jouw wagenpark samen


  STEL JOUW WAGENPARK SAMEN

  Zoek en financier voertuigen die aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften voldoen.

 • Minimaliseer stilstand


  MINIMALISEER STILSTAND

  Weet precies wat er aan onderhoud nodig is dankzij live software voor onderhoudsmonitoring van bedrijfswagens.

 • Monitor je voertuigen


  MONITOR JE VOERTUIGEN

  Houd voertuig- en bestuurdersgedrag bij met de Ford Pro™ Telematics-toepassingen.


 • Verbeter de productiviteit


  VERBETER DE PRODUCTIVITEIT

  Maximaliseer de inzetbaarheid van je wagenpark met nieuwe service- en onderhoudsopties.

 • Laadbeheer


  LAADBEHEER

  Plan en bewaak het opladen van volledig elektrische voertuigen met E-Telematics.

 • Beheer je financiering


  BEHEER JE FINANCIERING

  Breng voertuigen, conversies, garanties en onderhoudskosten allemaal op één plaats.


 • FORD PRO™-CONVERSIES
 • FORD PRO™-CONVERSIES

  Als je een wagenconversie nodig hebt voor je bedrijf, staat Ford Pro™ klaar om het je gemakkelijk te maken.

  Van bouwvoertuigen, tot gekoelde voedselleveringen, personenvervoer op maat, en meer ... We hebben een scala aan Ford-bedrijfswagenconversies die voor jou klaarstaan.

  En als je nog meer maatwerk zoekt, kunnen we je de juiste conversiepartner aanbevelen uit ons netwerk van erkende Qualified Vehicle Modifier (QVM)-conversiebedrijven.
  Meer over conversies


 • FORDLIIVE


  Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om je bedrijfswagens in goede staat te houden.

  FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren.

  Door toegewijde, gegevensgestuurde technische ondersteuning maakt het slimmere besluitvoering over onderhoud en snellere doorlooptijden mogelijk, wat uiteindelijk goed is voor je bedrijf.
  Lees meer


 • Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

  Neem contact op


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen