Ford Gerritse Hendriks EcoSport voorraadactie

Aanbieding geldt tot: 31-5-2023

Ford Gerritse Hendriks EcoSport voorraadactie

Laatste kans

Voor wie wil genieten van de veelzijdigheid van de Ford EcoSport heeft Gerritse Hendriks er nog een paar op voorraad. Voorzien van een kenteken en heel veel voordeel, is de Ford EcoSport nu wel heel voordelig. Voordeel kan oplopen tot ruim € 3.600.-

Inclusief Ford Protect

De auto’s zijn voorzien van Ford Protect verlengde garantie. Daarmee is het de eerste 5 jaar of 100.000km zorgeloos rijden.

Hoe actief je ook bent, met de Ecosport kan je alle kanten op. Wacht niet te lang, want dit zijn de laatste auto’s. • De Ford Ecosport is uitermate geschikt voor diverse activiteiten. Door zijn stoere, wat vierkantere uiterlijk is er binnen ruimte genoeg om er op uit te trekken met familie of vrienden. Door de hogere zitpositie stapt iedereen makkelijk in en heeft een goed zicht naar buiten. De grote deur aan de achterkant geeft toegang tot een ruime bagageruimte. Sportuitrusting, boodschappen of de vakantiekoffer, door de hoge laadvloer is deze makkelijk bereikbaar.

  Stoel, stuur en voorruitverwarming zorgen er in de winter voor comfort en veiligheid. De airco is zelf in te stellen of automatisch voor een optimaal klimaat. De bestuurder beschikt over hulpmiddelen als cruise control, speedlimiter, blindspot assistentie in de spiegels en een menu welk eenvoudig op met de knoppen op het stuur te bedienen zijn.

  Taxatie ContactAndere aanbiedingen waarin je wellicht geïnteresseerd bent

 • Aanbieding geldt tot: 31-5-2023

  VOORRAAD VOORDEEL | FORD FOCUS

  Ford Gerritse Hendriks Focus voorraadactie

  Heel veel voordeel tot ruim €5.000,- en een verlengde garantie tot 5 jaar of 100.000km

  Ford Gerritse Hendriks Focus voorraadactie

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen